Spring-weekend i Vestbirk – okt 2011

Her er billeder og små historier fra Acro-springerne, som lige efter sæsonstarten i 2011/2012 har været på weekendtur til Musik og Idrætsefterskolen i Vestbrik.

“Ryst Sammen Tur Til VestBirk 
Det var rigtig sjovt og vi legede mange lege, som vi ikke kan i vores hverdag. Det var spændende at se hvordan de boede – altså dem der var på højskole. Det var sjovt at springe på andre redskaber og jeg tænker stadigvæk på den sjove oplevelse det var. Jeg syntes at jeg har lært meget og håber vi snart skal noget lignende denne tur. Der var lidt koldt da vi skulle sove, men det var det eneste der ikke var så positivt.”
Lea

“Jeg synes det har været sjovt og godt fordi vi sprang meget og for vi sov alle sammen sammen.”
Laura

“Springholdet i Blenstrup tog på en tur ud til Vestbirk sports efterskole. Da vi mødtes i Blenstrup var vi alle sammen spændte på hvad for et sted vi skulle hen. Vi pakkede bilerne og kørte. Der var meget langt men efter en times tid kom vi frem. Den var stor og da vi gik ind i en gymnastiksal stod der en og ventede på os, han hed Lars og han var idrætslære for de store elever. Da vi havde snakket lidt gik vi ned i spisesalen og der fik vi aftensmad. Så gik vi op og sprang og så lå vi os til at sove. Om morgenen stod vi op og gik ned og spiste morgenmad. Så gik vi op og sprang lidt  og så skulle vi ned og havde middagsmad og så fik vi chips og så var der nogle af de stor der også gerne ville havde nogle chips så de fik resten og så tog vi hjem og slappede af . Det var sjovt og spændende.
 Jeg syntes det sjoveste var at lære så mange sjove nye ting og at vi også kom til at snakke med nogle af de store.”

Lavet af Lisette

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.