Så er programmet for 2014-2015 klar :)

Så er vi i BGF klar med programmet for 2014 – 2015 🙂

Der er masser af spændende hold – både ‘nye’ og ‘gamle’. I år byder vi for eksempel på et hold med “Dans for børn” i alderen 6-8 år som vi kort lige nåede at se lidt af til opvisningen i marts, men som nu er med helt fra sæsonens start.

Desuden kan vi også byde på både “Dance fitness” og “Show dance”, hvis man er til motion med høj intensitet, dans og bevægelse.

I år har holdet “Rock og rul” skiftet navn til “Hoppelopperne”, men det vil stadig være sjov, leg og fart over feltet der er i fokus på holdet for børn fra 5-7 år.

“Acro-spring” holdet arbejder på at få nogle tema-dage hvor det bliver spring på en anderledes måde – nemlig Parkour, så det håber vi lykkedes da det kunne være spændende at få ind i træningen.

Generelt er alle vores instruktører helt klar til at komme i gang med den kommende sæson, og vi glæder os til at se dig på et eller flere af vores hold.

 

Vi starter i uge 36 – mandag den 1. september 2014 – dog skal det bemærkes at holdene “Stræk og afspænding” samt “Mave-baller-lår” først starter den 9. september 2014

Programmet fandt du her – og tilmeldingen her – og information om betaling her 🙂
Holdbeskrivelserne som du finder her på hjemmesiden er næsten på plads – de sidste er lige på trapperne håber vi.

God fornøjelse – vi glæder os til at komme i gang 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Aktiviteter, Sæsonstart. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.