De gode historier…

Afslutning 2011-2012

Stræk og Afspændings-holdet på skovtur i Bælum

Når efterårssæsonen slutter ved udgangen af april er det for koldt at sidde og spise udenfor, så derfor venter Stræk og Afspændingsholdet med at holde afslutning til bøgen er sprunget ud i slutningen af maj måned. I år var det sjette gang holdet holdt afslutning på denne måde, og igen var vi heldige med vejret.

19 af 24 på holdet mødte op ved Skovpavillonen i Bælum, og med Birgit som lokalkendt guide travede vi en time-lang tur, hvor vi både fik snakket, nydt fuglesang og de grønne blade, og vi fik set  nyplantet skov, sommerhus-området og måske så vi også vandet i det fjerne, da vi nød udsigten over Bælum by fra en flot udkigspost. Solen skinnede så vi troede det var sommer J

Efter traveturen samlede vi tre bord-bænke  sæt og fandt medbragt service og drikkevarer frem, og så blev smørrebrødet delt rundt. Snakken gik lystigt ved alle bordene, og da vi måtte have trøjerne frem og kaffe i kopperne var det tid også at finde BGF sangbøgerne frem. Fuglene kvidrede lystigt med til de fem-seks gode sange vi nåede inden blæsten trak op, og vi valgte at pakke sammen for denne gang.

 

Afslutning 2010-2011

Holdet ”Stræk og afspænding” som hvert år træner mandage kl 18-19 har tradition for at afslutte vintersæsonen med skovtur i maj fremfor opvisning. Denne gang kolliderede datoen med en rund fødselsdag, så vi var 15 ud af 20 gymnaster som mødte op ved St. Økssø til fælles gåtur rundt om søen. For første gang i fem år var det overskyet da vi startede ud på gåturen, men deltagernes smittende gode humør holdt også regnbyger tilbage. Turen rundt om søen var hurtig klaret, selvom vi også fik snakket meget undervejs. Efterfølgende fandt vi et par borde, og så var der fællesspisning med håndmadder fra Rebildhus og medbragte drikkevarer samt kage. Vi sluttede traditionen af med fællessang – en række dejlige sommersange fra gymnastikforeningens sangbogssamling. Det var lidt køligt i år, men vi havde igen en dejlig aften i hinandens gode selskab som det ses af Helgas fotos.

Som afslutningen på sæsonen 2010/2011 – Stræk og afspændingsholdet

Tak til alle på holdet for jeres opbakning, og endnu en gang tusind tak for den flotte krukke.

Med venlig hilsen Pia