Hoppelopperne

Hoppelopperne er et gymnastikhold, der er for piger og drenge mellem 5 og 7 år, som har lyst til at lave en masse gymnastik.

Vi skal lege, bevæge os og få sved på panden.  Vi vil styrke børnenes motorik, balance og muskler. Dette vil vi bl.a. gøre ved leg på redskabsbaner, hvori der på sigt indgår små springøvelser. Vi vil øve kolbøtter, vejrmøller, stå på hænder, bruge sjippetove og meget andet. Vi starter altid timen op med en grundig opvarmning, som foregår igennem leg. Vi møder børnene der, hvor de er og vil sørge for, at de udfordrer sig selv.  Dog er det vigtigste for os på holdet, at vi har det sjovt og hyggeligt, og at der er plads til alle.

Da det bliver et hold med et højt aktivitetsniveau, er det en god ide at medbringe en drikkedunk med vand. Derudover skal gymnasterne have gymnastiksko på eller bare tæer samt gymnastiktøj, de selv kan tage på.

Hoppelopperne mødes hver tirsdag fra kl. 16.00 – 16.55. Vi har mulighed for at hente børnene i Valhalla, hvis det ønskes. Hold øje med sedlen i Valhalla og skriv jer på, hvis I ønsker, vi skal hente jeres barn i Valhalla.

Vi glæder os rigtig meget til at være sammen med børnene og have det sjovt i gymnastikkens tegn 🙂

Mange gymnastikhilsner fra instruktørerne og hjælpetrænerne