Så er det her… Programmet for næste sæson i BGF

Programmet for sæsonen 2011/2012 er på trapperne…

I første omgang kan du se det her på BGF’s hjemmeside under “Program” – og du vil også kunne finde beskrivelser på flere af holdene allerede. Beskrivelserne vil blive løbende opdateret de der måtte mangle noget information.

Som noget nyt i år forsøger vi at starte et Tonse-hold op med Rikke Louise fra Valhalla som primær instruktør – det vil være et hold hvor der bare bliver “tonset” igennem og man får lov til at lave en masse forskellige ting som måske ikke altid lige har noget direkte med gymnastik at gøre.

Et andet nyt tiltag er vores MGP-dansehold for børn fra 5 år og op. Det er Katja Jensen, som også har været med de sidste par år som hjælpe instruktør på puslingeholdet, der står i spidsen for dette hold.

Sidst men ikke mindst så er det her nu…. vores sidste nye tiltag er to Zumba-hold som Tina Kjellerup er instruktør på. Tina har stadig også Moderne pardans – men har altså også taget uddannelsen som certificeret Zumba-instruktør, så nu er Zumba ENDELIG kommet til Blenstrup også.

Ellers er der også alle de andre spændende hold. Seje piger kommer dog ikke op at stå igen og vi har valgt at lave en fælles tid for springholdet, hvilket betyder at springholdet starter med fælles opvarmning og derefter fordeles ud i de mindre øvede og mere øvede springere. Successen fra sidste år med seje mænd forsætter også i år – og ligesom sidste år håber vi på at rigtig mange mænd har lyst til at komme og brænde noget energi af i hallen.

Overvejer du et hold eller to – og har du evt. nogle spørgsmål så er du mere en velkommen til at kontakte BGF via vores kontakt side.

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med den nye sæson – og vi glæder os rigtig meget til at se dig på et af vores hold.

Vel mødt

 

Dette indlæg blev udgivet i Aktiviteter, Sæsonstart. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.