Opvisningen gik rigtig godt…

I dag var der gymnastik opvisning i Blenstrup Gymnastik Forening, og der var rigtig mange hold på gulvet for at vise hvad de havde arbejdet med i sæsonens løb. I alt havde vi 350 aktive og besøgende til vores opvisning – det var dejligt at se så mange 🙂

Der var mange hold på gulvet til Blenstrup Gymnastik Forenings opvisning den 13. marts 2011

Forældre-barn holdet indledte opvisningen med cowboy-dans efter indmarchen, og de blev efterfulgt af puslingene, som var i fine skørter. Der var også pirater på et-hjulede cykler. Bagefter kom ‘de seje’ på gulvet – først var det drengene og derefter pigerne. Begge hold leverede en flot opvisning med masser af aktivitet.

De seje drenge

Så kom springerne på gulvet – begynder acro-springerne startede med både serie, akrobatik og spring. De øvede springere var et stort hold, da både Blenstrup, Hadsund og Terndrups øvede springere viste en fælles opvisning, som de allerede har vist i Terndrup, og senere skal vise i Hadsund og Hobro.

Acro-spring-holdet (begynder)

Imellem spring-holdene var de voksne dansere på gulvet, og gav en fin præsentation af standard dans. Både begynder danserne og de øvede viste hvad de havde øvet gennem sæsonen.

BUCK lavede i to omgange en fin præsentation af hvad de havde arbejdet med i sæsonen – både solo kørsel og hele holdet. Afslutningen kom fra linedanserne inden alle holdene igen kom på gulvet til uddeling af en stor tak til instruktørerne og udmarch.

Se flere billeder fra opvisningen under galleriet…
En rigtig god afslutning på sæsonen.

NB! Der vil dog være gymnastik marts måned ud for de fleste hold. Er du i tvivl om dit hold træner så spørg instruktøren.

Dette indlæg blev udgivet i Opvisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.